ASUMINEN KUUSAMOSSA 

Alppikoululaiset asuvat Kuusamossa Opparilla, soluasunnoissa osoitteessa Nuottatie 20-22. Asunnot ovat ns. soluasuntoja, jossa vuokralaisella on käytössään oma lukollinen huone sekä toisen opiskelijan/asukkaan kanssa jaettava yhteinen keittiö- ja saniteettitila. Huoneistot ovat kalustamattomia, joten oma sänky ja kirjoituspöytä on syytä tuoda mukana. 

Alakerran väestösuojaan on rakennettu suksienhuoltotila tarvittavine ilmanvaihtolaitteistoineen. Suksihuoneella vietetään aikaa päivittäin, joten yhteiset puhtaanapitosäännöt tulee opetella.  Asunnot on peruskorjattu talven 2018 aikana nykyaikaisin kaapein ja varustein. Pinnat on uusittu kaikissa tiloissa ja kosteuden eristeet lisätty märkätiloihin. Ilmanvaihtoa on tehostettu ja korvausilma tulee uusituista ikkunoista. Jokaisessa asunnossa on urheilijan tarvitsemat laitteet kuten liesi, uuni, jääkaappipakastin, pyykinpesukone, kuivauskaappi ja tiskikone käyttöä varten. Vaatehuolto onnistuu omasssa huoneistossa tiukkojenkin kisareissujen välissä, eikä ruuhkaa pyykkikoneelle ole. Kaikissa huoneistoissa on langaton nettiyhteys opiskelua varten. 

Hakemuksen asuntoon voi laittaa Minna Jokiaholle email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., puh: 0405670472

Oppari tarjoaa myös tilapäistä ja lyhytaikaista asumista kalustetuissa huoneistoissa. B- rapun on kahden huoneen huoneistoja, joissa on yhteinen keittiö. Jokaisessa huoneessa on kaksi erillistä sänkyä. Keittiö on kalustettu keittovarusteilla, joten ruokailu on helppo järjestää. Lakanat saa tilauksesta ja loppusiivouksen voi myös tilata etukäteen. Suksihuone on myös käytössä, joten huoneistot sovelttuu mm. treeniryhmille, Kuusamossa vieraileville huoltajille tai satunnaisille matkailijoille. Kysy varaustilanne suoraan Minnalta! 

Varauskalenteri tulossa!

Eteinen
Eteinen
Eteinen
Makuuhuoneet
Keittiö
Keittiö
Wc
Suihkutilat
Makuuhuone 2
Makuuhuone 1
Makuuhuone 1
Makuuhuone 2
Keittiö
Asuntola

Kuulumme valtakunnalliseen

urheiluakatemia-
verkostoon

vuokatti-ruka

© Rukan alppikoulu | Web by Davas