ASUMINEN KUUSAMOSSA 

Alppikoululaiset asuvat Kuusamossa Opparilla, soluasunnoissa osoitteessa Nuottatie 20-22. Asunnot ovat ns. soluasuntoja, jossa vuokralaisella on käytössään oma lukollinen huone sekä toisen opiskelijan/asukkaan kanssa jaettava yhteinen keittiö- ja saniteettitila. Huoneistot ovat kalustamattomia, joten oma sänky ja kirjoituspöytä on syytä tuoda mukana. 

Jokaiselle lajiryhmälle on rakennettu suksienhuoltotila tarvittavine ilmanvaihtolaitteistoineen. Suksihuoneella vietetään aikaa päivittäin, joten yhteiset puhtaanapitosäännöt tulee opetella.  Asunnot on peruskorjattu talven 2018 aikana nykyaikaisin kaapein ja varustein. Pinnat on uusittu kaikissa tiloissa ja kosteuden eristeet lisätty märkätiloihin. Jokaisessa asunnossa on asukkaan tarvitsemat laitteet kuten liesi, uuni, jääkaappipakastin, pyykinpesukone, kuivauskaappi ja tiskikone käyttöä varten. Vaatehuolto onnistuu omasssa huoneistossa tiukkojenkin kisareissujen välissä, eikä ruuhkaa pyykkikoneelle ole. Kaikissa huoneistoissa on langaton nettiyhteys opiskelua varten. 

Hakemuksen asuntoon voi laittaa Minna Jokiaholle email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh: 0405670472

 

Eteinen
Eteinen
Eteinen
Makuuhuoneet
Keittiö
Keittiö
Wc
Suihkutilat
Makuuhuone 2
Makuuhuone 1
Makuuhuone 1
Makuuhuone 2
Keittiö
Asuntola

Toimintamme resursseista vastaavat

kuusamonkaupunki    

  

Toimintaamme tukevat

 

audi3 kolmeks2 

Pisko logo 1Vestek lyhyt

Kuulumme valtakunnalliseen

urheiluakatemia-
verkostoon

vuokatti-ruka

© Rukan alppikoulu | Web by Davas