YLÄKOULU

Yläkouluvalmennukset ja leirit
 
Rukan alppikoulussa on mahdollista harjoitella myös yläasteella. Tarjolla on mahdollisuus treenata ja tutustua Rukan alppikouluun ja valmentajiin ennen lukioryhmään ilmoittautumista. Mika Pelli yhdessä alppikoulun valmentajien kanssa vastaa alppihiihdon yläkouluvalmennuksesta ja leireistä. Freestylehiihdon yläkoululeireistä vastaa Juha Mourujärvi (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)
 
1. Valtakunnalliset Yläkoululeirit (5kpl) järjestetään Vuokatin Urheiluopistolla 2019-2020 elokuusta alkaen
2. Freeski Yläkoululeirityksestä lisätietoa valmentajilta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
3. Rukan alppihiihdon Yläkoulutiimi  2019-2020 
  • Rukan alppikoulun oma yläkoulutiimi, joka harjoittelee ja kilpailee alppikoulun mukana ympäri vuoden. Urheilijat voivat käydä koulua Kuusamossa tai kotipaikkakunnalla ja osallistua alppikoulun päivittäis,-  ja leirivalmennukseen. Urheilijat maksaa lukukausimaksun ja valmentautumisesta syntyvät kulunsa leireiltä.
  • HAE alppihiihdon YLÄKOULUTIIMIIN 20.4. mennessä linkistä hakeminen
  • Tiedustele lisää mahdollisuuksista mika.pelli@kuusamoTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • RUKAN YLÄKOULUTIIMIN ONLINE KALENTERI

Toimintamme resursseista vastaavat

kuusamonkaupunki    

  

Toimintaamme tukevat

 

audi3 kolmeks2 

Pisko logo 1Vestek lyhyt

Kuulumme valtakunnalliseen

urheiluakatemia-
verkostoon

vuokatti-ruka

© Rukan alppikoulu | Web by Davas